Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)
Nulpunktsomsætning
05. april 2008 af
Eagle-Eye (Slettet)
Hvad skal omsætningen være for at indtjeningsbidraget bliver 0 (nulpunktsomsætning):
følgende tal er givet:
Omsætning: 100 mio kr,
Dækningsgrad: 60 %
Faste omkostninger: 54 mio. kr.
Håber VIRKELIG at nogen vil hjælpe mig!!.
Forhånd tak,
KL
følgende tal er givet:
Omsætning: 100 mio kr,
Dækningsgrad: 60 %
Faste omkostninger: 54 mio. kr.
Håber VIRKELIG at nogen vil hjælpe mig!!.
Forhånd tak,
KL
Svar #1
03. januar 2009 af Sekstanten (Slettet)
Dækningsgraden er, hvor mange procent af omsætningen, der er tilbage efter de variable omkostninger. Det skal du udnytte.
Hvis du således har faste omkostninger på 54 mio. => omsætningen*0,6 = 54 mio. for at du finder nulpunktsomsætningen.
Nulpunktsomsætningen = 54 mio./0,6 = 90 mio.
Voila
Skriv et svar til: Nulpunktsomsætning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
