Matematik

hjælp til TI-89

06. april 2008 af uskis (Slettet)
Hvordan tegner jeg denne graf, eller taster den ind i Define. under Home?

f(x)=x^-2*lnx , 1<x<6

mit problem er hvordan jeg for 1<x<6 med?

Brugbart svar (0)

Svar #1
06. april 2008 af mathon

F4
Define f(x)=x^-2*lnx
og
window
og sæt
xmin = 1
xmax = 6

Brugbart svar (0)

Svar #2
06. april 2008 af mathon

Define f(x)=x^-2*ln(x)

Svar #3
06. april 2008 af uskis (Slettet)

kan jeg tegne denne graf : A(X)= (x-1)^2 * (x-x)^2+f(x)^2

Brugbart svar (0)

Svar #4
06. april 2008 af mathon

APPS
Y= Editor
y1=f(x)
APPS
Graph

Brugbart svar (0)

Svar #5
06. april 2008 af mathon

(x-x)^2 = 0

Svar #6
06. april 2008 af uskis (Slettet)

det kan man vidst ikke

Brugbart svar (0)

Svar #7
06. april 2008 af mathon

...men bortset fra det, kan du tegne "alle" funktioner...

Skriv et svar til: hjælp til TI-89

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.