Matematik
Integralregning
06. april 2008 af
censureret (Slettet)
Hej derude, håber der er en der kan hjælpe:
Graferne for funktionerne med forskrifter
f(x)=x^3 og g(x)=x^4
afgrænser et begrænset område i 1. kvadrant. Beregn ved håndkraft arealet af det område
Graferne for funktionerne med forskrifter
f(x)=x^3 og g(x)=x^4
afgrænser et begrænset område i 1. kvadrant. Beregn ved håndkraft arealet af det område
Svar #2
06. april 2008 af Sherwood (Slettet)
Start med at finde skæringspunkterne. Herefter beregner du arealet vha de to stamfunktioner.
Svar #9
06. april 2008 af Isomorphician
Det bestemte integrale fra 0 til 1:
F[(x^4)/4]0_1 - F[(x^5)/5]0_1
(F(1)-F(0))-(F(1)-F(0)) = 0,05
F[(x^4)/4]0_1 - F[(x^5)/5]0_1
(F(1)-F(0))-(F(1)-F(0)) = 0,05
Skriv et svar til: Integralregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
