Matematik
f(x)=c
06. april 2008 af
Ryding (Slettet)
En funktion f, er givet ved f(x)=3/4x^4+x^3-3x^2+3
a) bestem de lokale ekstrema for f(x) dem har jeg beregnet og de er: -2 , 0 , 1
b) Bestem for enhver værdi af c antallet af løsninger til ligningen
f(x)=c
den forstår jeg ikke??
a) bestem de lokale ekstrema for f(x) dem har jeg beregnet og de er: -2 , 0 , 1
b) Bestem for enhver værdi af c antallet af løsninger til ligningen
f(x)=c
den forstår jeg ikke??
Svar #1
06. april 2008 af Teazy (Slettet)
c er blot en vandret linje. så er det bare at finde ud af hvor mange løsninger f(x) = c har i de forskellige intervaller
Skriv et svar til: f(x)=c
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
