Matematik
find de to katete
06. april 2008 af
caj (Slettet)
opgaven lyder : i en retvinkelet trekant er den ene katete 2 m længere end den anden katete, mens hypotesen er 10 m lang. find de 2 katete
Jeg går ud fra man skal bruge pythapyras, altså a^2 + b^2 = c^2. Jeg kigger på den og gættede at det skulle være 6 og 8 , men bliver også nødt til at forstod hvordan man kan gøre en anden gang jo.
håber nogle vil og kan hjælpe miig :)
Jeg går ud fra man skal bruge pythapyras, altså a^2 + b^2 = c^2. Jeg kigger på den og gættede at det skulle være 6 og 8 , men bliver også nødt til at forstod hvordan man kan gøre en anden gang jo.
håber nogle vil og kan hjælpe miig :)
Svar #1
06. april 2008 af 215 (Slettet)
det er med sikkerhed 6 og 8
er ikke helt sikker
men du skal jo huske at den ene er 2 m længere
jeg tror at ligningen bliver
2+a^2+ b^2 = c^2
Jeg går kun i folkeskolen og gætter kun
er ikke helt sikker
men du skal jo huske at den ene er 2 m længere
jeg tror at ligningen bliver
2+a^2+ b^2 = c^2
Jeg går kun i folkeskolen og gætter kun
Svar #2
06. april 2008 af caj (Slettet)
tak fordi du gad og hjælpe mig, men det er ikke rigtig ved jeg
Svar #4
06. april 2008 af Sherwood (Slettet)
#1 Lidt hjælp til fremover. Der skal altid findes en fællesfaktor (x) og så er det vigtigt at læse samtlige oplysninger (hypotenusen=10)
Skriv et svar til: find de to katete
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
