Matematik

at bestemme f¨(x)

07. april 2008 af Nacizane (Slettet)
hvordan var det nu det foregik..

for eksempel ved denne funktion
f(x)=2x 3+x-5

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. april 2008 af Isomorphician

f''(x) = f'(f'(x))

Brugbart svar (0)

Svar #2
07. april 2008 af dnadan (Slettet)

f'(x)=6x^2+1 (såfremt f(x)=2x^3+x-5)
f''(x)=12x

Skriv et svar til: at bestemme f¨(x)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.