Matematik

Lineære funktioner

08. april 2008 af zenati (Slettet)
Nogen der kan gøre rede for lineære funktioners definitionsmængder og værdimængder?

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. april 2008 af mathon

f(x) = y = ax + b

Dm(f) = Vm(f) = R

Brugbart svar (0)

Svar #2
08. april 2008 af Matkaj

Og hvis a = 0 dvs. f(x) = b er Dm(f) = R og Vm(f) = b.

Brugbart svar (0)

Svar #3
08. april 2008 af Matkaj

Dvs. Vm(f) = {b}.

Skriv et svar til: Lineære funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.