Matematik

Hjælp

08. april 2008 af Koppetsch (Slettet)
Hvordan løser man denne ligning?
(x+1)(x-1)(x^2+1)=0

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. april 2008 af mathon

(x^2+1)>0 for alle x€R

brug nul-reglen

Svar #2
08. april 2008 af Koppetsch (Slettet)

den er jeg ikke helt med på????

Brugbart svar (0)

Svar #3
08. april 2008 af mathon

(x+1)(x-1)(x^2+1)=0

nulreglen siger: "Er én af faktorerne i et produkt lig med 0, er produktet lig med 0"
(x+1) = 0 for x = -1
og
(x-1)) = 0 for x = 1
og da (x^2+1)>0 for alle x€R
er der
ikke andre løsninger

L ={-1,1}

Skriv et svar til: Hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.