Fysik
Enheder - hvordan bliver det til watt?
08. april 2008 af
sdj (Slettet)
Hej.
Hvorden bliver dette til watt?
P = U^2 / R
P = V^2 / ohm = J/s
Hvordan det?
Hvorden bliver dette til watt?
P = U^2 / R
P = V^2 / ohm = J/s
Hvordan det?
Svar #1
08. april 2008 af -Zeta- (Slettet)
Bum bum. Jeg ved ikke om der er en kortere vej eller en bedre måde, men ved hjælp af nogle definitioner kom jeg frem til:
V^2 / ohm
<=>
(W^2/A^2) / ohm, idet P=U*I per definition
<=>
W^2 / (A^2 * ohm)
<=>
W^2 / (A * V), idet U=R*I (ohm's lov) per definition
<=>
W^2 / W, idet P=U*I per definition
<=>
W
V^2 / ohm
<=>
(W^2/A^2) / ohm, idet P=U*I per definition
<=>
W^2 / (A^2 * ohm)
<=>
W^2 / (A * V), idet U=R*I (ohm's lov) per definition
<=>
W^2 / W, idet P=U*I per definition
<=>
W
Skriv et svar til: Enheder - hvordan bliver det til watt?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
