Matematik
Tre-trins-reglen
09. april 2008 af
Meno (Slettet)
Er der ikke en der kan hjælpe mig lidt med den her?
For f(x)=x^2 giver sætningen:
f'(x)=2*x^(2-1)=2x
Det skal jeg så bevise ved hjælp af tretrinsreglen.
på forhånd 1000 tak.
For f(x)=x^2 giver sætningen:
f'(x)=2*x^(2-1)=2x
Det skal jeg så bevise ved hjælp af tretrinsreglen.
på forhånd 1000 tak.
Skriv et svar til: Tre-trins-reglen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
