Matematik
Månedlige ydelse
09. april 2008 af
Moodstrom (Slettet)
Storskærm betales enten for 25.000 kr. kontant eller på følgende betingelser: Der udbetales 20% af kontantprisen, og restbeløbet betales med 48 lige store månedlige ydelser. Renten er 1,6 % pr. måned.
Beregn den månedlige ydelse
-Jeg har beregnet udbetalingen ((25.000 * 20) / 100) = 5.000 kr.
Og restbeløbet (25.000 - 5.000) = 20.000 kr.
Beregn den månedlige ydelse
-Jeg har beregnet udbetalingen ((25.000 * 20) / 100) = 5.000 kr.
Og restbeløbet (25.000 - 5.000) = 20.000 kr.
Svar #1
09. april 2008 af andersbm (Slettet)
Det skal betales over 48 måneder, hvilket vil sige:
Månedlig ydelse(uden rente): 20.000 kr/48 måneder = 416,67 kr.
Månedlig ydelse(med rente): 416,67*1,016 = 423,34 kr.
Månedlig ydelse(uden rente): 20.000 kr/48 måneder = 416,67 kr.
Månedlig ydelse(med rente): 416,67*1,016 = 423,34 kr.
Svar #2
09. april 2008 af Isomorphician
#1
Så betaler han kun 1,6 % i rente over 48 måneder, og ikke pr. måned.
Så betaler han kun 1,6 % i rente over 48 måneder, og ikke pr. måned.
Skriv et svar til: Månedlige ydelse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
