Matematik
Beskriv information... :S
09. april 2008 af
Bruger slettet (Slettet)
Ved ikke hvordan jeg skal besvare nedenstående opgave..
Håber der er nogen der kan hjælpe.
Under en kemisk reaktion mellem bromidioner og bromationer i en sur opløsning ændrer bromkoncentrationen sig med tiden. I en matematisk model kan bromkoncentrationen beskrives ved:
f(x)=3,00-3,00*e^(-0,0116t)
hvor f(x) er koncentrationen målt i mmol pr. L, og t er tiden målt i sekunder.
Beskriv, hvilken information den matematiske model giver om bromkoncentrationens udvikling.
Håber der er nogen der kan hjælpe.
Under en kemisk reaktion mellem bromidioner og bromationer i en sur opløsning ændrer bromkoncentrationen sig med tiden. I en matematisk model kan bromkoncentrationen beskrives ved:
f(x)=3,00-3,00*e^(-0,0116t)
hvor f(x) er koncentrationen målt i mmol pr. L, og t er tiden målt i sekunder.
Beskriv, hvilken information den matematiske model giver om bromkoncentrationens udvikling.
Svar #1
09. april 2008 af Benjamin. (Slettet)
Du mener formentlig:
f(t) = 3,00 - 3,00*e^(-0,0116t)
Hvad er bromkoncentrationen til tiden 0? Er funktionen voksende eller aftagende?
f(t) = 3,00 - 3,00*e^(-0,0116t)
Hvad er bromkoncentrationen til tiden 0? Er funktionen voksende eller aftagende?
Svar #2
09. april 2008 af utdiscant (Slettet)
Hvilken slags funktion er der tale om, er den lineær, "potens", eksponentiel eller måske noget andet?
Det er også et relevant spørgsmål.
Det er også et relevant spørgsmål.
Skriv et svar til: Beskriv information... :S
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
