Matematik
VEKTORER - HJÆP HASTER - TAK !!
10. april 2008 af
Neeluh (Slettet)
Bestem retningsvinkler v og w for vektorerne
vektor a = (-2 over -3)og vektor b = (10 over 7)
på forhånd tak!!
vektor a = (-2 over -3)og vektor b = (10 over 7)
på forhånd tak!!
Svar #4
10. april 2008 af -Zeta- (Slettet)
Hov, jeg er blevet vant til Mathcad-notation:
atan = arctan = tan^-1
atan = arctan = tan^-1
Skriv et svar til: VEKTORER - HJÆP HASTER - TAK !!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
