Matematik
18=c*53^k? hvordan var det nu?
10. april 2008 af
nåna (Slettet)
Hvordan løser jeg denne ligning (er det her jeg skal bruge Log?):
Jeg skal bestemme c og k
18=c*53^k?
Jeg skal bestemme c og k
18=c*53^k?
Svar #3
10. april 2008 af badooo (Slettet)
c burde du godt kunne isolere..
k isoleres vha. en logaritme..
k isoleres vha. en logaritme..
Skriv et svar til: 18=c*53^k? hvordan var det nu?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
