Matematik
Reduktion
12. april 2008 af
thefry (Slettet)
Hej
Sad lige med en reduktions opgave, og jeg er ikke sikker på om jeg har forstået det.
Reducer udtrykker: a^7*a^2
---------
a^4
altså det er en brøk.
Er mit resultat så rigtigt: a^14
----
a^4
Sad lige med en reduktions opgave, og jeg er ikke sikker på om jeg har forstået det.
Reducer udtrykker: a^7*a^2
---------
a^4
altså det er en brøk.
Er mit resultat så rigtigt: a^14
----
a^4
Svar #1
12. april 2008 af thefry (Slettet)
Prøver lige igen:
Reducer udtrykket:
a^7*a^2
-------
a^4
jeg får det til:
a^14
----
a^4
Reducer udtrykket:
a^7*a^2
-------
a^4
jeg får det til:
a^14
----
a^4
Svar #4
12. april 2008 af badooo (Slettet)
Ud fra potens-reglerne.
a^b*a^c = a^(b+c)
og
(a^b)/(a^c) = a^(b-c)
a^b*a^c = a^(b+c)
og
(a^b)/(a^c) = a^(b-c)
Skriv et svar til: Reduktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
