Matematik

Reduktion

13. april 2008 af zikzak (Slettet)
8a^3 * b * a^-2 / (2b)^2

Hvis i ellers kan kode mit reduktions stykke, er der så nogen der kan hjælpe? :)

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. april 2008 af Sherwood (Slettet)

(8a^3*b*a^-2)/(2b)^2
=
8ab/(2b)^2
=
8ab/4b^2
=
2a/b

Svar #2
13. april 2008 af zikzak (Slettet)

Tak, det fik jeg den egentlig også selv til.. men var meget i tvivl :)

Skriv et svar til: Reduktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.