Matematik

En lille ligning ?

13. april 2008 af Ibrahimovic10 (Slettet)
Isoler x i ligningen y = a^x

På forhånd tak

Brugbart svar (0)

Svar #1
13. april 2008 af mathon

y = a^x

ln(y) = ln(a)*x

x = ln(y)/ln(a)

Brugbart svar (0)

Svar #2
13. april 2008 af JacobJensen (Slettet)

flot mathon

Brugbart svar (0)

Svar #3
13. april 2008 af josemaria (Slettet)

Flot JacobJensen

Skriv et svar til: En lille ligning ?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.