Matematik
Hjælp!
13. april 2008 af
Ibrahimovic10 (Slettet)
Figuren viser grafen for funktion f(x) = ax + bx + c
Grafen er en almindelig parabel
a)Bestem ud fra grafen fortegnet for hvert tallene a, b og c.
Grafen er en almindelig parabel
a)Bestem ud fra grafen fortegnet for hvert tallene a, b og c.
Svar #1
13. april 2008 af josemaria (Slettet)
HJÆLP selv.. -giv dit indlæg et passende navn!
Det der er ingen forskrift for en parabel.
Det der er ingen forskrift for en parabel.
Svar #2
13. april 2008 af Mandelbrot (Slettet)
a = (f(x) - bx - c)/x
b = (f(x) - ax - c)/x
c = f(x) - ax - bx
b = (f(x) - ax - c)/x
c = f(x) - ax - bx
Skriv et svar til: Hjælp!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
