Matematik

Sinus

14. april 2008 af linkincam (Slettet)
Sin x = 0,5
Grundmængde: [0;2pi]

Hvordan regner man vinklerne ud?

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. april 2008 af Jesper-rod (Slettet)

Tegn enhedscirklen, så burde du få overblik.

Du skal bruge sin^{-1} (arcsin)

Brugbart svar (0)

Svar #2
14. april 2008 af mathon

sin(x) = sin(pi-x) = 0,5

x = sin^-1(0,5) = (pi/6)
pi-x = (6(pi/6))-1*(pi/6) = (6-1)(pi/6) = (5/6)pi

Skriv et svar til: Sinus

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.