Matematik
fordobling
14. april 2008 af
Frøken Friis (Slettet)
Sidder med en opgave hvor jeg har fundet frem til en forskrift f(x)=17,09*x^1,96
hvor f(x) er brudtyrke og x er diameter af et tovværk.
Nu skal jeg så finde ud af hvor mange gange så stor diameteren bliver, hvis brudstyrke fordobles, hjælp
hvor f(x) er brudtyrke og x er diameter af et tovværk.
Nu skal jeg så finde ud af hvor mange gange så stor diameteren bliver, hvis brudstyrke fordobles, hjælp
Svar #1
14. april 2008 af ibibib (Slettet)
Måske kender du formlen F_y = (F_x)^a ?
I din opgave er F_y = 2 (fordobles) og a = 1,96.
I din opgave er F_y = 2 (fordobles) og a = 1,96.
Skriv et svar til: fordobling
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
