Matematik
procent og funktion
15. april 2008 af
seriøs (Slettet)
Jeg skal finde ud af,hvor mange procent bakterieantallet vokser pr. minut.
Jeg har fundet a og b i eksponentiel funktionen:
y = 2,34 • 1,039259226^x <=> y = 2,431866589
b = 2,43 og a = 1,039259226
Det oplyses, at antallet af bakterier udvikler sig af eksponentielt, og at det fordobles hver gang, der går 18 minutter.
Skal jeg så bruge formlen til fordoblingskonstanten?
Jeg har fundet a og b i eksponentiel funktionen:
y = 2,34 • 1,039259226^x <=> y = 2,431866589
b = 2,43 og a = 1,039259226
Det oplyses, at antallet af bakterier udvikler sig af eksponentielt, og at det fordobles hver gang, der går 18 minutter.
Skal jeg så bruge formlen til fordoblingskonstanten?
Skriv et svar til: procent og funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
