Matematik
stamfunktion
15. april 2008 af
pianoforte (Slettet)
stamfunktionen af f(x)=3x^2 , der går igennem punktet (1/7).
Svar: F(x)=x^3+6
kan det passe?
Svar: F(x)=x^3+6
kan det passe?
Svar #1
15. april 2008 af Sherwood (Slettet)
f(x)=3x^2 , (1;7)
F(x)=x^3+k
7=1^3+k
<=>
6=k
F(x)=x^3+6
Så ja.
F(x)=x^3+k
7=1^3+k
<=>
6=k
F(x)=x^3+6
Så ja.
Skriv et svar til: stamfunktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
