Matematik
statistik...
15. april 2008 af
Zuper Zøde Zimon (Slettet)
et sundhedsmagasin ønsker at undersøge, om store doser vitamintilskud forbedre sundhedstilstanden. Bladet anmoder de af læseren, som gennem længere tid har taget store doser vitamintilskud om at skrive in og fortælle om positive og negative erfaringer med dette. 2754 læsere skriver ind. 93% fortæller, at de kan spore en vis forbedring af helbredet.
a) forklar, hvad populationen er, og hvad stikprøven er, og kommenter undersøgelsen med brug af statistiske begreber?
a) forklar, hvad populationen er, og hvad stikprøven er, og kommenter undersøgelsen med brug af statistiske begreber?
Svar #1
15. april 2008 af Isomorphician
Oplag = population.
2754 = stikprøve.
Hvad er "en vis forbedring"?
Hvor mange er 2754 ud af oplaget?
Hvem ved om de indsendte svar er pålidelige?
2754 = stikprøve.
Hvad er "en vis forbedring"?
Hvor mange er 2754 ud af oplaget?
Hvem ved om de indsendte svar er pålidelige?
Svar #2
15. april 2008 af Lyckedyr (Slettet)
Desuden er det læserne selv, som fortæller, at de kunne spore en vis forbedring. Der er altså ingen videnskabeligt grundlag for det.
Skriv et svar til: statistik...
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
