Matematik
Annuitetsregning
16. april 2008 af
M-Sorensen (Slettet)
Hej!
En radioforretning sælger sine varer med forskelige mligheder for betaling. For eksempel sælges en storskærm for 25.000 kr. kontatn eller på følgende betingelser: Der udbetales 20 % af kontantprisen, og restbeløbet betales med 48 lige store månedlige ydelser. Renten er 1,6 pr. måned
a) Beregn udbetaling og restbeløb når storskærmen ikke sælges kontant
b) Beregn den månedlige ydelse
Nogle som kan hjælpe?
En radioforretning sælger sine varer med forskelige mligheder for betaling. For eksempel sælges en storskærm for 25.000 kr. kontatn eller på følgende betingelser: Der udbetales 20 % af kontantprisen, og restbeløbet betales med 48 lige store månedlige ydelser. Renten er 1,6 pr. måned
a) Beregn udbetaling og restbeløb når storskærmen ikke sælges kontant
b) Beregn den månedlige ydelse
Nogle som kan hjælpe?
Svar #1
16. april 2008 af mathon
b)
y_månedlig = G_rest*r/[1-(1+r)^(-n)]
y_månedlig = 20000*0,016/[1-1,016^(-48)]
y_månedlig = G_rest*r/[1-(1+r)^(-n)]
y_månedlig = 20000*0,016/[1-1,016^(-48)]
Svar #3
16. april 2008 af dnadan (Slettet)
#2
Regn det dog ud på lommeregneren!
y_månedlig = 20000*0,016/[1-1,016^(-48)]
Regn det dog ud på lommeregneren!
y_månedlig = 20000*0,016/[1-1,016^(-48)]
Skriv et svar til: Annuitetsregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
