Matematik
andengradsligning
16. april 2008 af
donson (Slettet)
bestem sammenhængen mellem tallene a og c, når andengradsligningen har netop én løsning.
ax^2+2x+c=0 , hvor a ikke er nul.
diskrimminanten skal være 0 også er a=1 og c=1
er det rigtigt eller er der en anden måde at gøre det på?
ax^2+2x+c=0 , hvor a ikke er nul.
diskrimminanten skal være 0 også er a=1 og c=1
er det rigtigt eller er der en anden måde at gøre det på?
Svar #3
16. april 2008 af Philips (Slettet)
Diskriminanten er da også lig med nul, hvis a = -1 og c = -1
Svar #4
16. april 2008 af dnadan (Slettet)
Der menes, at sammenhængen mellem a og c er: a*c=1, dvs. du kan konkludere, at a og c er omvendt proportionale samt proportionalitetskonstanten er 1.
Skriv et svar til: andengradsligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
