Engelsk
Engelsk- rettelse 6 små sætninger . plz hjælp.
16. april 2008 af
Sara17 (Slettet)
1) kalkunerne løb rundt på gårdpladsen , og duerne sad oppe på tagene. =
The tyrkies ran around the courtyard and the pigeons sat on the roofs.
2) Der var 2 brød på den øverst hylde. Alle de andre hylder var tomme. =
There were loaves on the tof of the shelf. All the other shelves were empty.
3) han mistede et par tænder i slagsmål, men han kunne stadig komme på fødderne bagefter=
He losed pair teeth in the fight. but he still could came on feet afterwards.
4) tyvene truede de 2 kvinder med knive til at udlevere de 2000 pund og prøvede endog at få fat i deres guldtænder. = The thieves threatened the 2 women with knife to that deliver the 2000 pund and tryed even to take in their gold teeth.
5) Pengeskabene viste sig at være umlige at åbne=
the safes VISTE (kunne ikk find det i ordbogen) self to be impussible to open. '
6) han vejde mere end 90 kilo = he weighed more than 90 kilos.
HÅBER VIRKELIG AT FÅR HJÆLP !
The tyrkies ran around the courtyard and the pigeons sat on the roofs.
2) Der var 2 brød på den øverst hylde. Alle de andre hylder var tomme. =
There were loaves on the tof of the shelf. All the other shelves were empty.
3) han mistede et par tænder i slagsmål, men han kunne stadig komme på fødderne bagefter=
He losed pair teeth in the fight. but he still could came on feet afterwards.
4) tyvene truede de 2 kvinder med knive til at udlevere de 2000 pund og prøvede endog at få fat i deres guldtænder. = The thieves threatened the 2 women with knife to that deliver the 2000 pund and tryed even to take in their gold teeth.
5) Pengeskabene viste sig at være umlige at åbne=
the safes VISTE (kunne ikk find det i ordbogen) self to be impussible to open. '
6) han vejde mere end 90 kilo = he weighed more than 90 kilos.
HÅBER VIRKELIG AT FÅR HJÆLP !
Svar #1
16. april 2008 af AWS-idag (Slettet)
1) The turkies..
2) ..on the highest shelf.
3) ..lost a pair of teeth in a fight, but he could still get on his feet a..
4) ..with knives to deliver.. ..even tried to get their goldteeth.
5) The safes proved to be impossible to open.
6) ok.
MVH
2) ..on the highest shelf.
3) ..lost a pair of teeth in a fight, but he could still get on his feet a..
4) ..with knives to deliver.. ..even tried to get their goldteeth.
5) The safes proved to be impossible to open.
6) ok.
MVH
Skriv et svar til: Engelsk- rettelse 6 små sætninger . plz hjælp.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
