Matematik
Dif.regning
18. april 2008 af
Nyx84 (Slettet)
Der er givet følgende dif.ligning:
y´-2y = 4x^2 -4x
Nogle af løsningerne til denne dif.ligning har et eller flere ekstremumspunkter på deres graf.
a) Bestem en ligning for den kurve, som disse ekstremumspunkter vil tilhøre.
Det har jeg så gjort og fået y= -2x^2+c*e^(2x)
b) Bestem den løsning til dif.ligningen, hvis graf tangerer x-aksen i et punkt med positiv førstekoordinat.
?
c) dy/dx= y*(x^2-9) , y>0
Hvilken type dif.ligning er dette? En logistisk? Altså y`= a*(M-y)*y?.. For jeg kan ikke få den til at stå på den form, men kan ik se, hvad det ellers skulle være.
y´-2y = 4x^2 -4x
Nogle af løsningerne til denne dif.ligning har et eller flere ekstremumspunkter på deres graf.
a) Bestem en ligning for den kurve, som disse ekstremumspunkter vil tilhøre.
Det har jeg så gjort og fået y= -2x^2+c*e^(2x)
b) Bestem den løsning til dif.ligningen, hvis graf tangerer x-aksen i et punkt med positiv førstekoordinat.
?
c) dy/dx= y*(x^2-9) , y>0
Hvilken type dif.ligning er dette? En logistisk? Altså y`= a*(M-y)*y?.. For jeg kan ikke få den til at stå på den form, men kan ik se, hvad det ellers skulle være.
Skriv et svar til: Dif.regning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
