Matematik
reduktion
07. september 2004 af
Veeand (Slettet)
nu er jeg kommet op at diskutere med en ven, over et så lille simpelt udtryk som dette:
a(b+7) - b (a-21) - 7(a+3b). Kan det passe at det giver 0?
Tak
a(b+7) - b (a-21) - 7(a+3b). Kan det passe at det giver 0?
Tak
Svar #1
07. september 2004 af frodo (Slettet)
ja gang parenteserne ud og se at det hele forsvinder! Ren magi!!
Svar #2
07. september 2004 af Veeand (Slettet)
hvad med det første led? hvis man ganger ud, er 7ab så ikke tilbage?
og det er magi, ja
og det er magi, ja
Svar #3
07. september 2004 af frodo (Slettet)
a(b+7) - b (a-21) - 7(a+3b) =
ab+7a-ba+21b-7a-21b =
ab-ab+7a-7a+21b-21b =
0!!!!
ab+7a-ba+21b-7a-21b =
ab-ab+7a-7a+21b-21b =
0!!!!
Skriv et svar til: reduktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
