Matematik
Reducering
19. april 2008 af
testbruger (Slettet)
Hej
Jeg sidder med en opgave som volder lidt problemer.
(S-T)(S+T)-(S+T)^2+2ST
Den skal reduceres, og jeg ved ikke rigtig, hvordan jeg skal starte.
Jeg sidder med en opgave som volder lidt problemer.
(S-T)(S+T)-(S+T)^2+2ST
Den skal reduceres, og jeg ved ikke rigtig, hvordan jeg skal starte.
Svar #2
19. april 2008 af -Zeta- (Slettet)
Nogle nyttige kvadratsætninger er som følger:
(a+b)^2 = a^2 + b^2 + 2ab
(a+b)(a-b) = a^2 - b^2
(a+b)^2 = a^2 + b^2 + 2ab
(a+b)(a-b) = a^2 - b^2
Skriv et svar til: Reducering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
