Matematik
bestem forskrift for linje?
20. april 2008 af
xZander (Slettet)
En ret linje h har hældningskoefficienten -3 og går desuden gennem punktet (0,6) bestem forskriften for linjen h.
Hvordan løser jeg den?
Hvordan løser jeg den?
Svar #1
20. april 2008 af Isomorphician
generel forskrift: y = ax + b
du har både a, x og y. Indsæt i ligningen ovenfor og isoler b, dermed har du forskriften for linjen h.
du har både a, x og y. Indsæt i ligningen ovenfor og isoler b, dermed har du forskriften for linjen h.
Svar #3
20. april 2008 af Sara17 (Slettet)
find a og b, så sæt talene ind .
for eksempel:
a= 11
b= 10
forskriften er:
y=11*x+10 .
for eksempel:
a= 11
b= 10
forskriften er:
y=11*x+10 .
Skriv et svar til: bestem forskrift for linje?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
