Matematik
Prognose
20. april 2008 af
ASL21 (Slettet)
I en prognose for udviklingen i antallet af elever i de almene gymnasier og hf benyttes modellen
f(x) = 89 000 / (1+0,263*e^-0,211*x))
Bestem væksthastigheden for antallet af elever i 2010.
--> Jeg differentieret f(x) og sat x=5 ind. Her fik jeg 1443.
Men hvad kan jeg skrive som konklusion?? Altså hvad betyder det helt konkret :)
f(x) = 89 000 / (1+0,263*e^-0,211*x))
Bestem væksthastigheden for antallet af elever i 2010.
--> Jeg differentieret f(x) og sat x=5 ind. Her fik jeg 1443.
Men hvad kan jeg skrive som konklusion?? Altså hvad betyder det helt konkret :)
Skriv et svar til: Prognose
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
