Fysik
Varmefylde
21. april 2008 af
Cosmo (Slettet)
Har et enkelt lille spørgsmål til min lille upload..skal bare have udfyldt den sidste rubrik.
Kalorimeterskåls masse = mk
messingloddets masse = mL
Massen af vandet = mv
Begyndelsestemperaturen = tb
Sluttemperatuen = ts
http://Billedeupload.dk/showpic-1647.jpg
Kalorimeterskåls masse = mk
messingloddets masse = mL
Massen af vandet = mv
Begyndelsestemperaturen = tb
Sluttemperatuen = ts
http://Billedeupload.dk/showpic-1647.jpg
Skriv et svar til: Varmefylde
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
