Matematik
forstår ikke spørgsmålet??
21. april 2008 af
Skat1 (Slettet)
Vi ser på hvordan vi kan regne os frem til mulige løsninger til den almindelige andengradsligning:
ax^2 + bx + c=0, hvor a=0
- Vi foretager en række omskrivninger af ligningen. Nedenfor er hver ligning en omformning af ligningen over. Skriv til højre for hver linje med ord, hvilken tilladt regneoperation der er foretaget på lignigen.
ax^2 + bx + c= 0 ->
hvad kan jeg f.eks. skriver? Har ingen anelse hvad jeg skal :s
ax^2 + bx + c=0, hvor a=0
- Vi foretager en række omskrivninger af ligningen. Nedenfor er hver ligning en omformning af ligningen over. Skriv til højre for hver linje med ord, hvilken tilladt regneoperation der er foretaget på lignigen.
ax^2 + bx + c= 0 ->
hvad kan jeg f.eks. skriver? Har ingen anelse hvad jeg skal :s
Svar #1
21. april 2008 af dnadan (Slettet)
a er forskellig fra nul, og IKKE lig nul.
Men prøv at søge her på portalen, så vil du se beviset.
Du skriver ikke, hvor du går i stå, så det er lettere bare at kigge der, end at ve skriver hele beviset ind.
Men prøv at søge her på portalen, så vil du se beviset.
Du skriver ikke, hvor du går i stå, så det er lettere bare at kigge der, end at ve skriver hele beviset ind.
Svar #3
21. april 2008 af dnadan (Slettet)
https://www.studieportalen.dk/Opgaver/Download.aspx?id=10836
Se under 'nulpunkter'
Se under 'nulpunkter'
Svar #4
21. april 2008 af Skat1 (Slettet)
nåh okay.
hvordan finder jeg så ud af den her:
4 * (ax^2) + bx + c)= 4a*0
hvordan finder jeg så ud af den her:
4 * (ax^2) + bx + c)= 4a*0
Skriv et svar til: forstår ikke spørgsmålet??
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
