Engelsk
grammatik få sætninger
21. april 2008 af
-mial- (Slettet)
har brug for hjælp til nogle sætninger, så forståelsen bliver korrekt:
Hvordan hænger det sammen når noget er utælleligt. eks. "alle øvrige oplysninger" = all other information WERE eller WAS
It was in the USA characteristic for the series, that they were send at times. (=på dansk skal det være: det var i USA karakteristisk for serierne, at de udsendtes på tidspunkter... ) det er "udsendtes" jeg har problemer med.
The Englishmen, who have kept a watchful eye for "tingenes praktiske udnyttelse", hvordan oversætter man det?
, to conquer its part of the marked (= , til at generobre sin andel af marked.)
If a member of the Archer-family –“The Archers” was the title of the broadcast – not celebrated its birthday on its correct date, which was mentioned in an earlier programme, was the complaining pouring down. (= , der var nævnt i et tidligere program, strømmede det ind med klager)
It is still send in 1985 (den sendtes endnu).
På forhånd tak
Hvordan hænger det sammen når noget er utælleligt. eks. "alle øvrige oplysninger" = all other information WERE eller WAS
It was in the USA characteristic for the series, that they were send at times. (=på dansk skal det være: det var i USA karakteristisk for serierne, at de udsendtes på tidspunkter... ) det er "udsendtes" jeg har problemer med.
The Englishmen, who have kept a watchful eye for "tingenes praktiske udnyttelse", hvordan oversætter man det?
, to conquer its part of the marked (= , til at generobre sin andel af marked.)
If a member of the Archer-family –“The Archers” was the title of the broadcast – not celebrated its birthday on its correct date, which was mentioned in an earlier programme, was the complaining pouring down. (= , der var nævnt i et tidligere program, strømmede det ind med klager)
It is still send in 1985 (den sendtes endnu).
På forhånd tak
Svar #1
21. april 2008 af Xyxoz (Slettet)
Utælleligt skrives altid som ental, så derfor was. Der kan dog godt være tale om flertal deri, f.eks. "A stack of money" = ental, mens "Two stacks of money" = flertal.
"Det var i USA karakteristisk for serierne, at de udsendtes på tidspunkter..." - "In the USA it was characteristic for the series to be sent at times..."
"tingenes praktiske udnyttelse" - "the practical use of the objects"
"til at generobre sin andel af markedet" - "to reconquer its part of the market"
"hvilket var nævnt i et tidligere program, strømmede det ind med klager" - "which was mentioned in an earlier programme, the complaints poured in"
"den sendes stadig i 1985" - "It was still sent in 1985"
"Det var i USA karakteristisk for serierne, at de udsendtes på tidspunkter..." - "In the USA it was characteristic for the series to be sent at times..."
"tingenes praktiske udnyttelse" - "the practical use of the objects"
"til at generobre sin andel af markedet" - "to reconquer its part of the market"
"hvilket var nævnt i et tidligere program, strømmede det ind med klager" - "which was mentioned in an earlier programme, the complaints poured in"
"den sendes stadig i 1985" - "It was still sent in 1985"
Skriv et svar til: grammatik få sætninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
