Matematik

..

21. april 2008 af LineHejhej (Slettet)
Mængden af et bestemt radioaktivt stof aftager eksponentielt som funktionen af tiden med en halveringstid på 21 år. Med f(t) betegnes det antal gram af det radioaktive stof, der er tilbage til tiden t (målt i år). Det oplyses, at f(0) = 120

Hvor mange gram af stoffet er der tilbage til tiden t=42?

Brugbart svar (0)

Svar #1
21. april 2008 af dnadan (Slettet)

hint: T½=ln(½)/ln(a)

Svar #2
21. april 2008 af LineHejhej (Slettet)

arh

Skriv et svar til: ..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.