Matematik
Mat aflevering....
21. april 2008 af
Klaraa (Slettet)
En funktion f med definitionsmængde R er løsning til differentialligningen
dy/dx= y*(x^2-9), y>0
og grafen for f går gennem punktet (2,2)
bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punktet (2,2)
Bestem monotoniforholdene for f
nogen der kan give en hånd har siddet et stykke tid med den men uden held desværre...:(
dy/dx= y*(x^2-9), y>0
og grafen for f går gennem punktet (2,2)
bestem en ligning for tangenten til grafen for f i punktet (2,2)
Bestem monotoniforholdene for f
nogen der kan give en hånd har siddet et stykke tid med den men uden held desværre...:(
Svar #3
21. april 2008 af Klaraa (Slettet)
jeg er lidt forvirret nu
ifølge dnadan er f'(x) y*(x^2-9)
og o1-studie siger f'(x) = o
ifølge dnadan er f'(x) y*(x^2-9)
og o1-studie siger f'(x) = o
Svar #4
21. april 2008 af dnadan (Slettet)
f'(x)=0 er til 'Bestem monotoniforholdene for f '
mit dy/dx=f'(x), var bare til at få dig til at indsætte dit punkt, hvorefter du rent faktisk har hældningen for tangenten til f i punktet P!
mit dy/dx=f'(x), var bare til at få dig til at indsætte dit punkt, hvorefter du rent faktisk har hældningen for tangenten til f i punktet P!
Skriv et svar til: Mat aflevering....
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
