Matematik
Pllz help
21. april 2008 af
LineHejhej (Slettet)
Mængden af et bestemt radioaktivt stof aftager eksponentielt som funktionen af tiden med en halveringstid på 21 år. Med f(t) betegnes det antal gram af det radioaktive stof, der er tilbage til tiden t (målt i år). Det oplyses, at f(0) = 120
Hvor mange gram af stoffet er der tilbage til tiden t=42?
Hvor mange gram af stoffet er der tilbage til tiden t=42?
Svar #1
21. april 2008 af dnadan (Slettet)
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=503535
Svar #2
21. april 2008 af dnadan (Slettet)
Retningslinjer for Studieportalens forum
Opret dit eget indlæg:
Har du brug for lidt hjælp til dine lektier, kan du stille et spørgsmål til Studieportalens dygtige brugere her. I forummet kan du også stille spørgsmål af ren faglig nysgerrighed, få hjælp til studievejledning eller give ris og ros til Studieportalen. Du kan spørge eller skrive om lige hvad du har lyst til, blot du følger de få nedenstående råd og retningslinjer:
Søg for så vidt muligt i forum, opgaver, fagsider og artikler før du poster. Svaret du søger findes måske allerede i den omfattende database.
Indlæg rettet mod enkelt person henvises til Studieportalens beskedsystem.
Opret ikke to indlæg om samme emne. (Stil nytilkomne spørgsmål i samme indlæg som du startede debatten i)
Giv dit indlæg en sigende titel, så hjælper du de relevante brugere med let at finde dit spørgsmål / kommentar.
Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med, når du stiller faglige spørgsmål. Gør rede for hvad du ved og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at besvareren bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.
Placer kun dit indlæg i én kategori. Indlæg, der kan høre under to fag, bedes kun placeret i det fag, du synes bedst egnet.
Opret dit eget indlæg:
Har du brug for lidt hjælp til dine lektier, kan du stille et spørgsmål til Studieportalens dygtige brugere her. I forummet kan du også stille spørgsmål af ren faglig nysgerrighed, få hjælp til studievejledning eller give ris og ros til Studieportalen. Du kan spørge eller skrive om lige hvad du har lyst til, blot du følger de få nedenstående råd og retningslinjer:
Søg for så vidt muligt i forum, opgaver, fagsider og artikler før du poster. Svaret du søger findes måske allerede i den omfattende database.
Indlæg rettet mod enkelt person henvises til Studieportalens beskedsystem.
Opret ikke to indlæg om samme emne. (Stil nytilkomne spørgsmål i samme indlæg som du startede debatten i)
Giv dit indlæg en sigende titel, så hjælper du de relevante brugere med let at finde dit spørgsmål / kommentar.
Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med, når du stiller faglige spørgsmål. Gør rede for hvad du ved og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at besvareren bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.
Placer kun dit indlæg i én kategori. Indlæg, der kan høre under to fag, bedes kun placeret i det fag, du synes bedst egnet.
Skriv et svar til: Pllz help
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
