Engelsk
4 sætninger!
22. april 2008 af
887 (Slettet)
Adjektiv/adverbium:
Nogen der lige vil se mine 4 sætninger igennem for fejl?
Du tager alting for alvorligt.
Han opførte sig så charmerende, at ingen kunne modstå ham.
Hun kiggede ivrigt efter sine børn, men kunne ikke finde dem.
Tyven listede lydløst ned af trapperne.
Drengen kiggede generet på sine hænder.
You take everything to serious.
He performed so charming, that no one could resist him.
She lokked keenly after her children, but couldn´t find them.
The thief sneaked silently down the stairs.
The boy looked shy at his hands.
Nogen der lige vil se mine 4 sætninger igennem for fejl?
Du tager alting for alvorligt.
Han opførte sig så charmerende, at ingen kunne modstå ham.
Hun kiggede ivrigt efter sine børn, men kunne ikke finde dem.
Tyven listede lydløst ned af trapperne.
Drengen kiggede generet på sine hænder.
You take everything to serious.
He performed so charming, that no one could resist him.
She lokked keenly after her children, but couldn´t find them.
The thief sneaked silently down the stairs.
The boy looked shy at his hands.
Svar #1
23. april 2008 af mm :) (Slettet)
Du tager alting for alvorligt.
Han opførte sig så charmerende, at ingen kunne modstå ham.
Hun kiggede ivrigt efter sine børn, men kunne ikke finde dem.
Tyven listede lydløst ned af trapperne.
Drengen kiggede generet på sine hænder.
You take everything to serious. (=seriously)
He performed so charming (= he acted so charmning, eller "he was being so charmning" Performed betyder, at han optrådte i fx. en film.), that no one could resist him.
She lookked keenly (keenly passer ikke ind i kontekstet, betyder mere ivrig på en entusiastisk måde, så = She looked eagerly for her children) but she couldn't find them.
The thief sneaked (jeg tror ordet er uregelmæssing, kan du ikke checke det? Det skulle være "snuck" i dated.)silently down the stairs.
The boy looked shy(=shyly) at his hands.
Værsgo :)
Han opførte sig så charmerende, at ingen kunne modstå ham.
Hun kiggede ivrigt efter sine børn, men kunne ikke finde dem.
Tyven listede lydløst ned af trapperne.
Drengen kiggede generet på sine hænder.
You take everything to serious. (=seriously)
He performed so charming (= he acted so charmning, eller "he was being so charmning" Performed betyder, at han optrådte i fx. en film.), that no one could resist him.
She lookked keenly (keenly passer ikke ind i kontekstet, betyder mere ivrig på en entusiastisk måde, så = She looked eagerly for her children) but she couldn't find them.
The thief sneaked (jeg tror ordet er uregelmæssing, kan du ikke checke det? Det skulle være "snuck" i dated.)silently down the stairs.
The boy looked shy(=shyly) at his hands.
Værsgo :)
Svar #2
23. april 2008 af Gratian (Slettet)
husk -ly endelserne og husk hvor de skal placeres og hvad de styre ;)
Skriv et svar til: 4 sætninger!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
