Matematik

trekant. Det haster!

23. april 2008 af Tara987 (Slettet)
Please det haster virkelig meget. Jeg kan slet ikke finde ud af det.

I en trekant ABC er AB=x, BC=x/3 og AC=3x/4

a) Bestem vinkel A
b) Bestem x, når arealet af trekanten er 13

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. april 2008 af -Zeta- (Slettet)

Det har været en del indlæg med samme spørgsmål. Se eksempelvis https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=498290

Svar #2
23. april 2008 af Tara987 (Slettet)

mange tak. den havde jeg ikke lige set

Skriv et svar til: trekant. Det haster!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.