Matematik
Bestemmelse af tal til graf?
23. april 2008 af
S0me0ne (Slettet)
Hej igen igen :)
Søger hjælp til følgende opgave:
"Funktionen f har forskriften f(x)=(m-3)x+2n+1. Bestem tallene m og n så grafen får gennem punkterne A(-1,2) og B(2,5)."
Indtil videre har jeg fået lavet:
A(-1,2),B(2,5)
f(-1)=2
(m-3)(-1)+2n+1=2
-m+3+2n+1=2
-m+2n=-2
-m+n=0
Men nu er jeg gået lidt i stå, hvad skal jeg så gøre :)?
Søger hjælp til følgende opgave:
"Funktionen f har forskriften f(x)=(m-3)x+2n+1. Bestem tallene m og n så grafen får gennem punkterne A(-1,2) og B(2,5)."
Indtil videre har jeg fået lavet:
A(-1,2),B(2,5)
f(-1)=2
(m-3)(-1)+2n+1=2
-m+3+2n+1=2
-m+2n=-2
-m+n=0
Men nu er jeg gået lidt i stå, hvad skal jeg så gøre :)?
Svar #1
23. april 2008 af dnadan (Slettet)
Opstil to ligninger med to ubekendte og løs ligningssystemet.
Skriv et svar til: Bestemmelse af tal til graf?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
