Fysik
Niels BOHR?!
23. april 2008 af
Ahenning (Slettet)
Øhm nogen der lige kan fortælle mig hvad 1,2 fm er i denne formlen.. det er formlen for radius af en atom kerne..?
R=(1,2fm)*A^1/3
På forhånd tak
R=(1,2fm)*A^1/3
På forhånd tak
Svar #5
23. april 2008 af Daniel TA (Slettet)
f står for femto, et præfiks, som er 10^-15.. Altså er fm = 10^-15 m
Svar #6
23. april 2008 af Ahenning (Slettet)
Okay.. men jeg ville sådan set gerne vide om det er en måling for alfapartikel eller hvad det er..?
Svar #8
24. april 2008 af -Zeta- (Slettet)
A er nukleontallet og konstanten r_0 = 1,25*10^-15m er en fastsat størrelse for én atomkerne.
Skriv et svar til: Niels BOHR?!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
