Fysik
1/lambda
26. april 2008 af
Lisa02 (Slettet)
Jeg har følgende: 1/lambda=1,52*10^6
Jeg ved, at jeg får det rigtige resultat, hvis jeg gøre således: 1/(1,52*10^6), men jeg ved ikk hvordan jeg skal isolere det?
Jeg ved, at jeg får det rigtige resultat, hvis jeg gøre således: 1/(1,52*10^6), men jeg ved ikk hvordan jeg skal isolere det?
Svar #1
26. april 2008 af Jerslev (Slettet)
#0: Gang med lambda på begge sider og derefter divider med 1,52*10^6
Svar #2
26. april 2008 af Lisa02 (Slettet)
Det vil sige:
(1/lambda)=1,52*10^6 <=>
(1/lambda)*lambda=1,52*10^6*lambda
1=1,52*10^6*lambda
1/(1,52*10^6)=((1,52*10^6)*lambda)/(1,52*10^6)
1/(1,52*10^6)=lambda
sådan?
(1/lambda)=1,52*10^6 <=>
(1/lambda)*lambda=1,52*10^6*lambda
1=1,52*10^6*lambda
1/(1,52*10^6)=((1,52*10^6)*lambda)/(1,52*10^6)
1/(1,52*10^6)=lambda
sådan?
Skriv et svar til: 1/lambda
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
