Fysik

Gitter

26. april 2008 af bravery2008 (Slettet)
En gitteropstilling ønskes benyttet til at undersøge lyset fra et neonrør, d=3,33*10^-6 m, og afstanden mellem gitteret og skærmen er 1,0 m. Neonlyset rummer alle farver mellem blåt med lambda=454 nm og rødt med lambda=693 nm.

Hvor stort bliver afstanden mellem det røde og det blå lys på skærmen?

Svar #1
26. april 2008 af bravery2008 (Slettet)

Ingen der kan hjælpe??

Skriv et svar til: Gitter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.