Matematik

sinus

29. april 2008 af Skat1 (Slettet)
hvordan findes arealet af en trekant vha. sinus?

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. april 2008 af Daniel TA (Slettet)

Mener det er T=0,5*a*b*sin(C).. Jeg kan ikke lige huske beviset for det

Svar #2
29. april 2008 af Skat1 (Slettet)

jo det tror jeg nok :) står der vidst også i min bog..

Brugbart svar (0)

Svar #3
30. april 2008 af mathon

T = 0,5*b*c*sin(A) = 0,5*a*c*sin(B) = 0,5*a*b*sin(C) =
2R^2 sin(A)*sin(B)*sin(C)

Skriv et svar til: sinus

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.