Fysik

Hjælp :)

02. maj 2008 af HeidiSS (Slettet)
Familien Nielsen bruger 13,5 kWh elektrisk energi på et døgn.

a) hvor stort er deres samlede daglige elforbrug i enheden Joule?

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. maj 2008 af mathon

1 kWh = 3,6*10^6 Ws = 3,6*10^6 J
hvoraf
13,5 kWh = 13,5*3,6*10^6 J = 48,6*10^6 J = 48,6 MJ

Brugbart svar (0)

Svar #2
02. maj 2008 af nørd240 (Slettet)

#1 fik også 48,6MJ

Svar #3
03. maj 2008 af HeidiSS (Slettet)

Dvs. svaret er 48,6MJ`?

p.s tak for hjælpen :)

Skriv et svar til: Hjælp :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.