Matematik

integral

03. maj 2008 af silverbabe (Slettet)
heysa

jeg har en funktion som hedder 6*x og to grænseværdier på 120 og 200. Det giver et areal på 76800, men jeg skal finde det punkt på x-aksen hvor arealet bliver 38400 fra grænsen 120 og frem til ?? - hvordan gør man det ?

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. maj 2008 af mathon

b
S6x*dx = 38400
120

3*b^2-3*120^2=38400 og 120<b<200

3b^2=38400+3*120^2

b^2=12800+120^2 = (128+144)*100 = 272*10^2 = 16*17*10^2 = 4^2*10^2*17

b = sqrt(4^2*10^2*17) = 40*sqrt(17)


Svar #2
03. maj 2008 af silverbabe (Slettet)

okay.. mange tak :O)

Skriv et svar til: integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.