Matematik

FSA december 2007 - Problemløsningsdelen

03. maj 2008 af Sapphires (Slettet)

Hej alle sammen :) 

Jeg sidder lige her med problemløsningsdelen af fsa fra december 2007, som vi har fået for som hjemmeregning. :) 

Jeg forstår ikke helt opgaven 1.6, så håber nogen genier derude kan hjælpe ;) Har lige skrevet svaret på 1.5 med, da jeg er overbevist om, at man skal bruge den i 1.6'eren. :) 

But here we go... 

1.5) Beregn, hvor lang en omgang langs banens midterlinje er. 
(2 * 19,2 * 3,14) + (2 * 33,3) = 187,2 cm 

Det tager 10 sekunder for toget at køre en omgang med en bestemt fart. 

1.6) Beregn denne fart. 

Farten for Karstens modeltog kan beregnes med formlen: 
v model = v * 1000 / 160 * 3600 

v model: Modeltogets fart i m/s 
v: Det virkelige togs fart i km/t 

Nogen der kan hjælpe :) ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. maj 2008 af Teazy (Slettet)

v = strækning/tid

Overvej om du vil have farten i m/s eller i km/t

Svar #2
03. maj 2008 af Sapphires (Slettet)

Jeg vil gerne have det i km/t, men jeg forstår det stadig ikke.

Hvordan lyder regnestykket, hvis jeg vil have det i km/t?

Svar #3
03. maj 2008 af Sapphires (Slettet)

Nej undskyld, vil gerne have det i m/s :)

Svar #4
03. maj 2008 af Sapphires (Slettet)

Jeg har fundet ud af det ;)

Brugbart svar (0)

Svar #5
23. november 2009 af el-barq (Slettet)

vil du ikke være sød at sende svaret til mig og nogle af de andre opgaver, og skal nok prøve at forstå hvad der blev lavet og hvorfor p.s skal afleveres imorgen send den gerne til min email [email protected] og til min anden email [email protected] så er du sød tak


Brugbart svar (0)

Svar #6
21. december 2009 af maria1901 (Slettet)

Er der nogen der har problemregning og færdighedesregning fra december fsa 2007. Ska til terminsprøverr om et par dag, derfor vil jeg øve mig lidt på dem.


Brugbart svar (0)

Svar #7
03. oktober 2011 af aysba1234 (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #8
21. maj 2013 af karljohnson (Slettet)

jeg vil gerne vide hvordan du lavde 1.6 :)

 


Skriv et svar til: FSA december 2007 - Problemløsningsdelen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.