Spansk
oersæt én sætning
03. maj 2008 af
Kamelkalle (Slettet)
Denne sætninger giver ingen mening for mig:
No tienen que levantarse a la hora de siempre y, por eso, vuelven al ritmo biológico
Mit forsøg: (De bliver nød til ikke at blive vækket på samme tid og derfor vender de tilbage til den biologiske rytme).
No tienen que levantarse a la hora de siempre y, por eso, vuelven al ritmo biológico
Mit forsøg: (De bliver nød til ikke at blive vækket på samme tid og derfor vender de tilbage til den biologiske rytme).
Svar #1
03. maj 2008 af kiju (Slettet)
No tienen que = de behøver ikke/er ikke nødt til
a la hora siempre = til den sædvanlige tid
Så sætningen bliver noget i stil med:
De behøver ikke at stå op til den sædvanlige tid og derfor vender de tilbage til den biologiske rytme
a la hora siempre = til den sædvanlige tid
Så sætningen bliver noget i stil med:
De behøver ikke at stå op til den sædvanlige tid og derfor vender de tilbage til den biologiske rytme
Skriv et svar til: oersæt én sætning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
