Matematik
reducering
03. maj 2008 af
Alcone (Slettet)
Hej. Nogen som vil se om det er rigtigt det jeg har gjort? På forhånd tak :)
Reducér udtrykket
(2a+3b)^2-3b(4a+2b)-(2a+b)(2a-b) <-->
4a^2+9b^2+12ab-12ab-6b^2-4a^2-2ab+2ab-b^2 <-->
2b^2
Reducér udtrykket
(2a+3b)^2-3b(4a+2b)-(2a+b)(2a-b) <-->
4a^2+9b^2+12ab-12ab-6b^2-4a^2-2ab+2ab-b^2 <-->
2b^2
Svar #1
03. maj 2008 af ibibib (Slettet)
Der er en fortegnsfejl i sidste led:
-(2a+b)(2a-b) = -(4a²-b²) = -4a²+b²
-(2a+b)(2a-b) = -(4a²-b²) = -4a²+b²
Skriv et svar til: reducering
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
