Fysik

plz help

03. maj 2008 af HeidiSS (Slettet)
Månens masse er 7,348 * 10^22 kg, og dens radius er 1,738 * 10^6 m
Formlen for en kugles rumfang er V = 4/3 · pi · r^3. Udregn Månens rumfang

Brugbart svar (0)

Svar #1
03. maj 2008 af Mester_Bean (Slettet)

Er det ikke nok med svaret i https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=509569 ?

læs venligst retningslinjerne før du poster:
"Opret ikke to indlæg om samme emne. (Stil nytilkomne spørgsmål i samme indlæg som du startede debatten i)"

Svar #2
03. maj 2008 af HeidiSS (Slettet)

Nej :S

Brugbart svar (0)

Svar #3
03. maj 2008 af Mester_Bean (Slettet)

du har fået oplyst radius til r=1,738 * 10^6 m

sæt den ind i din formel for rumfang V og beregn!

Svar #4
03. maj 2008 af HeidiSS (Slettet)

får en stor tal :S

Brugbart svar (0)

Svar #5
03. maj 2008 af Mester_Bean (Slettet)

Månen er også stor
:S

Svar #6
03. maj 2008 af HeidiSS (Slettet)

men tror altså ikke min tal passer :S

Brugbart svar (0)

Svar #7
03. maj 2008 af Mester_Bean (Slettet)

Det er jeg godt nok ked af - hvad synes du vi skal gøre med 'din tal' ? (eller dit tal) :P

Brugbart svar (0)

Svar #8
03. maj 2008 af Mestertyv (Slettet)

Du kunne evt. skrive dit tal her, så havde vi da en chance for at vurdere om det er korrekt eller ej.

Brugbart svar (0)

Svar #9
03. maj 2008 af -Zeta- (Slettet)

V = 4/3 · pi · (1.738·10^6 m)^3 = 2.2·10^19 m^3

Dette tal passer if. http://da.wikipedia.org/wiki/M%C3%A5nen

Skriv et svar til: plz help

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.